HTML

2009.05.07. 15:22 zpvideo

Kerékpárutak felület javítása Zebra felfestés a gyalogosokért Útburkolatfestés a kerékpárosokért

Idén a közvetlen környezetünkben található bicikli utak aszfaltozását, javítását végeztük el saját költségünkre. Ezzel az intézkedéssel bízunk benne, hogy nemcsak kerékpárral érkező vendégeink biztonságosabb és kényelmesebb közlekedését oldjuk meg, hanem mind többen választják majd az utazás ezen formáját, segítve ezzel a levegőminőség javulását is.
Természetesen kiemelt figyelmet fordítunk a gyalogosan közlekedőkre is. Ennek keretében idén a Fővárosi Önkormányzat a Zöld Pardon kezdeményezésére a környékén található zebrákat újra festettük, a balesetmentes gyalogosátkelés érdekében.
Nem csak a gyalogosok biztonságáról gondoskodtunk, hanem a kerékpárosokról is. A bicikli utak vonalán figyelmeztető jeleket festettünk fel az úttestre a Fővárosi Önkormányzat engedélyével. Ezen intézkedésünknek köszönhetően az autósok könnyebben és gyorsabban észlelik az áthaladó kerékpárutat.
Ráadásul kitakarítattuk a környező vízelvezető csatornákat, hogy megakadályozzuk a járdán és a kerékpár utakon kialakuló állóvizet.

 

komment


süti beállítások módosítása