HTML

2011.11.11. 13:49 zpvideo

Szerelmesek padja történetek 07.: Dina&Norbi

Pár hete hirdettük meg a Zöld Pardon - Szerelmesek padja pályázatot. A pár hét alatt rengeteg megható és aranyos történetet kaptunk. Időközben a pad elkészült (képek itt) és rákerültek a nevek is.  Ígéretünkhöz híven, most sorozatba rendezve publikáljuk a sztorikat.

dina_norbi.jpg

Ez a történet Dináról és Norbiról szól.

Dina & Norbi 2008
Sziasztok!
Mi is szeretnénk megosztani Veletek a történetünket.
Mi 2008-ban a munka ünnepén :) ismerkedtünk meg. Én pár barátnőmmel, a Párom pedig az akkori legjobb barátjával jött a ZP-be PUF koncertre.
Már a Drinkin' parkban (ZP előtt) láttuk egymást, de akkor még csak szemeztünk egymással. Külön mentünk be a ZP-be kissé illuminált állapotban, de ott újra összefutottunk a kisszínpad előtti v...as asztaloknál.
Akkor már odajöttek hozzánk, és beszélgetni kezdtünk. Egyből sok közös témánk akadt, úgyhogy a koncerttel nem is igen foglalkoztunk. :) Egyszercsak elcsattant az első csók, miközben elkezdett zuhogni. Bebújtunk a kisszínpad lépcsője alá, ahol átbeszélgettük az éjszakát. Éjszaka hazakísért, elkérte a számomat, és másnap már hívott is, megbeszélni az első randit.
Az eső a védjegyünkké vált, mivel 3 hónapon keresztül, minden randinkon elkezdett zuhogni, de mi nem riadtunk vissza, és továbbra is gyakran látogattuk együtt a ZP-t. Már 3 és fél éve vagyunk együtt, amiből 3 éve szinte teljesen együtt is lakunk.
Sok mindent megéltünk már együtt! Többek közt eljutottunk a szerelmesek városába és raftingolni Szlovákiába. Persze azóta is sokszor visszatértünk megismerkedésünk színhelyére.
Dina és Norbi

komment

Címkék: 2011 Goldmann György tér


süti beállítások módosítása