HTML

2011.11.28. 09:26 zpvideo

Anna and the Barbies @ Szeparé Bisztró

anna.jpg

2011. december 17., 20:30, Anna and the Barbies @ Szeparé Bisztró

Gyere el és hívd meg barátaidat is: FACEBOOK ESEMÉNY 

 A Pásztor testvérek zenekara, az Anna and the Barbies, 2010. szeptember 24-én jelentette meg harmadik nagylemezét, Gyáva forradalmár címmel. A Gyáva forradalmár a zenekar eddigi legjobb, legegységesebb és az eddigi visszajelzések alapján mind a közönség, mind a szakma körében legnagyobb elismerést kiváltó nagylemeze. A legmeggyőzőbb bizonyíték minderre a Gyáva forradalmár teltházas lemezbemutató koncertje, amit Anna és a fiúk az albummegjelenés napján tartottak az A38 Hajón. 
A siker erejét növelte az is, hogy ekkor volt a tavaly május óta egyre nagyobb slágernek számító Don’t fit in című dal 3D-s technikával készült klipjének ősbemutatója.
- Az Anna and the Barbies koncerten olyan dinamikus, erőtől duzzadó megszólalást produkál, ami leszakítja a fejeket, a Gyáva forradalmár pedig az első olyan lemeze a zenekarnak, amire sikerült az élő hangzást átmenteni.
- A korábban az Anna and the Barbies-ra jellemző, sokat kritizált zenei eklektikusság kérdését is sikerült tisztázni, és egy életre helyre tenni. A zenekar mostantól hivatalosan is egy zajos-hangos rockbanda, a Gyáva forradalmár pedig egy energikus rocklemez, amibe a pop-rocktól a punk-rockig 
minden belefért – méghozzá harmonikus egységet alkotva.

Koncertkezdés: 20:30

Szeparé Bisztró
1062 Budapest, Teréz krt. 55.

Jegy & koncert információk:
A Szeparé Bisztró koncertek látogatása Szeparé klubkártya tulajdonosoknak ingyenes. Kártyával nem rendelkező vendégeink a Szeparé Bisztró Open napok keretén belül (K-Sz-Cs) belépő vásárlása ellenében látogathatják programjainkat!

Jegyár (helyszínen): 1300HUF

komment

Címkék: Anna and the Barbies


süti beállítások módosítása