HTML

2012.04.04. 16:55 zpvideo

Töltsd le iPhone-odra a Zöld Pardont!

Emlékeztető funkcióval és útvonaltervezővel segíti a szórakozni vágyókat a Zöld Pardon hivatalos alkalmazása. Az Apple App Store-ban elérhető ingyenes program iPhone, iPad és iPod touch eszközökön nyújt információkat a Zöld Pardon helyszínével és programjaival kapcsolatban.

ios_qr.png

A most megjelent új alkalmazás mindent tud, amivel kényelmesebbé válhat a szórakozás, ráadásul nem csak okos, hanem szép is, ugyanis az elsők között támogatja a nemrég megjelent iPad Retina Display kijelzőjét. A Zöld Pardon néven ingyenesen elérhető program részeként többek között útvonaltervező, emlékeztető és integrált check-in lehetőség is működik.

dbh5fHEHqOyQQEasW2IAjg-temp-upload.wwkjfzxy.320x480-75.jpg

Az útvonaltervező kifejezetten hasznos, ha valaki gyorsan szeretne eljutni a Zöld Pardonba: a Google Maps alapon működő funkció a felhasználó aktuális helyzetéhez viszonyítva mutatja meg a legrövidebb utat.
Természetesen az alkalmazáson keresztül a mindig aktuálisan frissített teljes programkínálat is elérhető, sőt egy érintéssel az események bármelyikét hozzáadhatjuk naptárunkhoz. A kiválasztott rendezvény napján délelőtt 10 órakor érkező emlékeztető üzenet pedig biztosítja, hogy még véletlenül se maradjunk le egy rég várt koncertről.
Ezen kívül a program az integrált Foursquare és Facebook check-in funkció segítségével teremt lehetőséget arra, hogy ismerőseinkkel is megoszthassuk élményeinket.

mza_617107221499520772.320x480-75.jpg

Alkalmazásunk elérhető itt: http://itunes.apple.com/hu/app/zold-pardon/id513891784?mt=8

komment

Címkék: alkalmazás 2012 programfüzet


süti beállítások módosítása