HTML

2012.09.11. 09:50 zpvideo

TUS! 2.0 @ Szeparé /// Bemutatkoznak a művészek

398993_380379278701199_302386758_n.jpg

Immár második alkalommal választhatjuk könnyed, késő nyári esti kulturprogramként a kortárs magyar festőket, grafikusokat versenyeztető TUS! Ecset, ecset ellen-t, ugyanis a Zöld Pardon Szeparé újabb 4 művész párbajának folytatását tűzte ki szeptember 13-ra.

A TUS! 2.0 művészei bemutatkoznak a tovább után...

Bezsoczki Anikó.jpg

Bezsoczki Anikó
Portfólió oldal: http://www.facebook.com/bezsoczki.aniko

"Művészetemmel elsősorban a kedélyállapotomat fejezem ki. A formák, a vonalak, a színek olyankor szállnak meg leginkább, amikor egy felfokozott érzelmi hangulatban vagyok. Legyen az düh, öröm, szomorúság, vagy vidámság.

Stílusomat az formálta, ahogyan az évek során vászonra vetettem az érzéseket. Képeimet az aprólékosság, a részletgazdagság, és a részletek kompozícióvá válása jellemzi."

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

„Néha elég kimennünk az utcára, hogy kiállításra érett grafikusmunkákkal találkozzunk. Ez mindenképp igaz Gabay Gergely, azaz GG esetében, aki a hazai street art legtehetségesebb alkotói között említhetünk – azzal együtt, hogy nem csak az utcán bizonyította rátermettségét.” (hg.hu)

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

"Nem tudnék mit mondani arról, hogy mit miért, és mit akar jelenteni, mert ez a befogadó problémája, hogy ha beszélni akar róla. Belső kényszerből csinálom, nem választom, hogy mit, hanem egyszerűen csinálnom kell." (artportal.hu)

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Eseményajánlónk, valamit a TUS! 1.0 beszámolója itt található: http://zoldpardon.blog.hu/2012/09/10/a_nagy_sikerre_valo_tekintettel_folytatodik_a_tus


komment

Címkék: programajánló 2012 TUS!


süti beállítások módosítása