HTML

2012.09.13. 11:03 zpvideo

Keresd a nőt Péterfy Bori koncertjén!

bori1.jpg

Kirobbanó formában van Péterfy Bori és a Love Band. Az underground díva a harmadik lemeze megjelenése előtti utolsó budapesti hangos koncertjét szeptember 15-én a Zöld Pardonban adja. A buli közben a Bűvös vadászok társkereső játék formában kutathatják fel a szingli lányokat a tömegben, és a végén talán belehajolhatnak a hajukba is.

Részletek a tovább után...

 

Ősrobbanásra készüljenek azok, akik szeptember 15-én, szombaton este a Zöld Pardonba mennek bulizni. A szülési szabadságról tavasszal visszatért Péterfy Bori és zenekara, a Love Band ugyanis még egy lapáttal rátesz a tőlük megszokott, elementáris erejű hangulatra.

- Óriási boldogság egy kisgyerek születése, ami megszázszorozta az energiáimat, és ezt mások is észrevették. A nyári fesztiválokhoz képest a Zöld Pardonban még jobban odatesszük magunkat, mert ez lesz utolsó hangos koncertünk a novemberre várható, Fehér éjszakák című új albumunk lemezbemutatója előtt. A Csodaidő és a Rész egész című új dalok mellett az első két nagylemezünk slágereit fogjuk játszani. Vendégünk lesz Egyedi Péter, az Óriás zenekar frontembere, akivel az Újraélesztő című számot adjuk elő – mondta Péterfy Bori.

A szerelmes hangulatba kerülő koncertlátogatóknak a Zöld Pardon társkereső játékkal is kedveskedik, elvégre Bori is azt énekli, hogy nem kell úgy félni. A szórakozóhely egyik kapuját szeptember 15-én az egyedülálló vendégeknek tartják fenn. Az első száz szingli lányról és nőről ennél a bejáratnál egy hostess azonnal elkészülő fotót készít, majd a felvételt bedobja egy dobozba. A ZP-be érkező egyedülálló fiúk, férfiak pedig érkezéskor a dobozból húzhatnak egy fotót. Ha tetszik nekik a képen látható hölgy, a férfiak Bűvös vadászként eredhetnek utána a tömegben. A jelszó tehát: keresd a nőt! Ha a küldetés sikeres, és egymásra találnak, a fotó bemutatása után a Zöld Pardon vendégül látja a párokat a pultnál egy-egy pohár sörre, hogy gördülékenyen induljon az ismerkedés. Ezen az estén simán lehet azzal kezdeni a beszélgetést, hogy „előző életemben denevér voltam”, és remélhetőleg, sokan suttogják majd egymás fülébe, hogy La Bamba. 

A koncert Facebook eseménye: http://www.facebook.com/events/275957222508747/

komment

Címkék: programok programajánló 2012 Péterfy Bori


süti beállítások módosítása