HTML

2012.10.02. 14:30 zpvideo

Best of koncertet ad a Pál Utcai Fiúk a Zöld Pardonban

 

A jövőre 30 éves Pál Utcai Fiúk semmit sem veszített a lendületéből, és ezt kívánja bizonyítani október 4-én, csütörtökön a Zöld Pardonban is. A szabadtéri szezont búcsúztató koncertjükre best of programmal készülnek, ezért borítékolható, hogy elhangzik többek közt a Bál, a Fiatal lányok, a Közel az éjfél és a Csak úgy csinál.

Részletek a tovább után...

Facebook esemény ITT!

A jövőre harmincéves fennállását ünneplő Pál Utcai Fiúk lép fel október 4-én, csütörtökön a Zöld Pardonban. A fülbemászó dallamaival és remek dalszövegeivel több generációt meghódító, kultikus zenekar visszatérő vendég a budapesti szórakozóhelyen, ahol mindig egy kicsit más produkcióval áll színpadra.

- A Zöld Pardonba általában tematikus koncerttel készülünk, volt olyan például, hogy csak a 80-as, 90-es években született dalainkat játszottuk. Ez lesz idén az utolsó szabadtéri bulink, ezért egy best of-jellegű műsort állítottunk össze, még a legelső demónkról is játszunk dalt – árulta el Leskovics Gábor (Lecsó), a zenekar énekese. - Természetesen velünk lesz most már állandó vendégművészünk, a trombitán és szárnykürtön játszó Szűcs Krisztián "Qka".

Nem feledkezik meg a zenekar a megalakulása közelgő, három évtizedes jubileumáról sem. Így 2013-ban biztos, hogy lesz egy nagykoncert, és egy kisebb turné is várható. Az igazán méltó ünneplés pedig egy új album lenne, amihez már sok új dal született, de még nem állt össze lemezzé. Ezekből október 4-én is adnak ízelítőt, például az egy-két alkalommal játszott Leteszlek című szám - amihez nemrég készült videóklip – is felcsendül majd a Zöld Pardonban.

A koncertre 400 forint a belépő. Előzenekar a Puhító.

Október 4-én érdemes korábban érkezni a Zöld Pardonba, mert a PUF koncerjet előtt (és alatt) a Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja szervezésében 20 kerekesszékes árulja majd a maguk által készített kézműves tárgyakat. Az ajándéktárgyakat bárki megvásárolhatja, a bevétellel MEREK Reptető (kézműves) műhelyének működését támogatják.

komment

Címkék: programajánló program 2012 puf


süti beállítások módosítása