HTML

2013.07.31. 22:36 zpvideo

Megújulva érkezik a Maszkura és Tücsökraj

Utolsó nyári szabadtéri koncertjére készül a Zöld Pardonban Báró Maszkura és kis csapata. Bár a Tücsökraj felállásában a közelmúltban némi változás állt be, ugyanis új billentyűs érkezett a csapatba, a banda mit sem veszített lendületéből, sőt, az augusztus 1-jei koncerten vadonatúj dalokkal kedveskednek majd a budapesti közönségnek.

maszkura.jpg
Egy kevésbé jó hírrel indult a nyár, ugyanis billentyűsükkel, Ferivel, alias "Laky Franz"-zal barátságban ugyan, de 6 fantasztikus év és közös munka után elváltak útjaik. Szerencsére nem kellett sokat keresgélniük, hiszen hamar megtalálták utódját egy tehetséges miskolci zenész, Vadász Gyula személyében, aki a budapesti közönségnek a Zöld Pardonban mutatkozik be augusztus 1-jén, csütörtökön este.

- Gyuszival az első pillanattól egy hullámhosszon vagyunk, nagyon jól tudunk vele együtt dolgozni. Hihetetlen rövid idő alatt elsajátította a műsorunkat, és a ZP-ben már vele mutatunk be új dalokat a készülő nagylemezünkről, aminek a megjelenését ősz elejére tervezzük. Gyuszi egyébként az augusztus 1-jei bulin debütál majd a Tücsökraj tagjaként a fővárosban, ami ráadásul az egyetlen nyári szabadtéri budapesti koncertünk lesz – mondta el Kertész Csaba, a zenekar gitárosa.

Báró Maszkura és a Tücsökraja tehát vadonatúj felállásban, de a megszokott fergeteges hangulatban vár mindenkit jól ismert és friss dalokkal egyaránt, augusztus 1-jén, csütörtökön, este 20 órától a Zöld Pardonban.

Az esemény meghívója:

https://www.facebook.com/events/423313024450422/

komment

Címkék: koncert szórakozóhely zp zöld pardon alternatív báró zépé szabadtér maszkura és a tücsökraj laky franz


süti beállítások módosítása