HTML

2013.08.27. 22:17 zpvideo

Mystery Gang dalpremier lesz a Zöld Pardonban

Ismét visszatér a Rákóczi híd budai lábához az ország legnépszerűbb rockabilly csapata, a Mystery Gang. Az idén 15 éves banda rengeteg különlegességgel készül a ZP-s koncertjére, hiszen egy vadonatúj magyar nyelvű saját szám bemutatása mellett egy klasszikus Cseh Tamás dalt is a képükre formálnak majd, amit először a Zöld Pardonban játszanak el a nagyérdeműnek, augusztus 28-án, szerdán.

myg.jpg

A nemzetközileg is elismert, külföldön turnézó és nagy népszerűségnek örvendő garage/rockabilly trió csak hosszú évek után, 2012-ben rukkolt elő magyar nyelvű lemezzel, ám a siker akkorának bizonyult, hogy azóta már egy újabb magyar albumon dolgoznak a fiúk. A készülő anyagról ízelítőként egy dalt már a Zöld Pardonba is elhoznak majd augusztus 28-án, szerdán este.

- A „Megőrülök érted” című lemezünk nagyon nagy sikert aratott, aminek hihetetlenül örülünk, úgyhogy ezen a vonalon továbbhaladva folyamatosan készítjük a dalainkat, párhuzamosan készül az angol és a magyar nyelvű lemezünk is. Utóbbiról először a Zöld Pardonban csendül fel majd egy dal „Utolsó blues” címmel, azaz ott tartjuk a nóta ősbemutatóját. Ezen kívül készülünk még egy másik premierrel is, méghozzá egy régi Cseh Tamás dalt, a Budapestet adjuk majd elő a saját szánk íze szerint. Érdekes találkozása lesz a ’70-es-’80-as évek szocio szövegvilágának és a rockabilly zenének, úgyhogy izgatottan várjuk, mi sül majd ki belőle. Nagyon várjuk már ezt a bulit, örülök, hogy hosszú ideje évi több koncertet is adhatunk a ZP-ben – mondta Egri Peti, a zenekar énekes/gitárosa. Az újdonságok és az olyan ismert Mystery Gang dalok mellett, mint a „Betty Page”, a „Woodoo Doll”, vagy a „Gang Up!” természetesen a rádiók által előszeretettel játszott daluk, a „Gitár peng az éjszakában” is felcsendül majd.

Érdemes időben érkezni, mert a The Wipeouts zenél a Mystery Gang előtt, és elhozzák a legszörfösebb dalaikat.

Az esemény meghívója:

https://www.facebook.com/events/512616628807807/

komment

Címkék: zp zöld pardon rockabilly zépé mystery gang szabadtéri szórakozóhely the wipeouts


süti beállítások módosítása