HTML

2013.08.28. 22:28 zpvideo

A ZP-ben adja első önálló nagykoncertjét az Ivan & The Parazol

Rengeteg meglepetéssel készül első igazi nagyszabású koncertjére az Ivan & The Parazol. A szemtelenül fiatal tagokból álló garázs rock ’n’ roll banda már nagyon várja a Zöld Pardonos bulit, hiszen egy új dallal és egy különleges feldolgozással is megörvendeztetik a közönséget augusztus 29-én, csütörtökön este 20 órától.

iatp.jpg

Bár rövid, mindössze három éves fennállása óta rengeteg koncertet tudhat háta mögött, és az utóbbi időben a fesztiválok állandó fellépőjévé is vált, most először ad egész estés nagykoncertet a fiatalok új kedvence, az Ivan  & The Parazol. A ’60-as és ’70-es évek legjobb hagyományait őrző, de mégis mai lüktetésű, energikus rockzenét játszó csapat egyre nagyobb népszerűségnek örvend a tizen-és huszonévesek közt, dalaikat előszeretettel tűzi műsorára az MR2 Petőfi, debütáló albumuk pedig kitűnő értékeléseket kapott a kritikusoktól is. A zenekar izgatottan és lelkesen készül a ZP-s bulijára, melynek során először mutathatják meg magukat a nagyközönségnek egy önálló koncert keretében, augusztus 29-én este, 20 órai kezdettel.

- Az első és legfontosabb dolog a Zöld Pardonos bulival kapcsolatban, hogy a banda története során először készülünk egy ennyire nagyszabású, egész estés, önálló, minden eddiginél egységesebb és átfogóbb, közel másfél órás koncerttel. Több újdonság és meglepetés is várható az este során, az egyik ezek közül a „Don’t Wanna Die” című vadonatúj számunk premierje, ami az előreláthatólag 2014 telén megjelenő második albumunk előfutára lesz. Továbbá egy különleges feldolgozással is színesítjük az programunkat, mégpedig egyik legnagyobb kedvencünk, a The Beatles egyik legendás dalával. Ennek az apropóját a gombafejűek iránti rajongásunk mellett az adta, hogy John, Paul, George és Ringo napra pontosan 47 évvel a ZP-s buli előtt, 1966. augusztus 29-én adták utolsó koncertjüket a San Franscisco-i Candlestick Parkban, és ezt a dátumbeli egyezést egyszerűen nem hagyhattuk szó, illetve ezesetben dal nélkül. Ám hogy melyik is lesz az a Beatles sláger, amit erre az estére felveszünk a repertoárunkba, az egyelőre maradjon meglepetés. – mondta el Vitáris Iván, a banda énekese.

Augusztus 29-én, csütörtök este a 20 órától a Zöld Pardonban úgyis minden kiderül, ahol természetesen a banda bemutatkozó lemezének slágerei is felcsendülnek majd.

A koncertre a belépő 400 Ft-ba kerül.

Az esemény meghívója:

https://www.facebook.com/events/371405569651858/

komment

Címkék: the beatles zp zöld pardon zépé rock n roll the rolling stones ivan and the parazol szabadtéri szórakozóhely önálló koncert


süti beállítások módosítása