HTML

2013.08.31. 22:20 zpvideo

Nyárzáró Heaven Street Seven koncert lesz a ZP-ben

A rossz idő miatt elmaradt koncert szeptember 2-án kerül megrendezésre!

Októberig elbúcsúzik budapesti rajongóitól az egyik legnépszerűbb magyar alternatív rockzenekar, a Heaven Street Seven. A tavaly ősszel friss lemezzel jelentkező banda vadonatúj, Lovasi Andrással készített dalát is elhozza a Zöld Pardonba, szeptember 2-án, hétfőn.

hs7carbo.jpg

Július végén debütált Lovasi Andrással készített, „A konyhámban” című új dalával és videoklipjével a Heaven Street Seven. A szám még nagyon friss, és eddig csak 1-2 alkalommal hangzott el élőben.

- Biztosan eljátsszuk majd „A konyhámban” című, új nótánkat, amiben Mihola Peti barátunk lesz a segítségünkre, ő lesz ugyanis az „Ál-Bandink” erre az estére. Ezen kívül előveszünk olyan régi dalokat, amiket már ezer éve nem nyomtunk el, illetve az utolsó lemezünkről is csemegézünk majd a ritkán játszott számok közül, de persze az elmaradhatatlan HS7 slágereket is elhozzuk hétfő este a Rákóczi híd lábához. És aki nem akar októberig várni egy újabb Heaven Street Seven koncertre a fővárosban, annak mindenképpen ott a helye a nyárzáró koncertünkön augusztus 26-án, hétfőn este a Zöld Pardonban – mondta el Szűcs Krisztián, a csapat frontembere.

A HS7 előzenekara a Carbovaris lesz, ők 19 órakor kezdik el a közönség bemelegítését.

Az esemény meghívója:

https://www.facebook.com/events/642560179090328/ 

komment

Címkék: zp zöld pardon heaven street seven lovasi andrás zépé hs7 szűcs krisztián nyárzárás szabadtéri koncert konyhámban


süti beállítások módosítása