HTML

2009.09.28. 17:57 zpvideo

Eredményes szezont zárt a Zöld Pardon!

A minden napi koncertek mellett idén is megrendezésre került a Zöld Fül tehetségkutató, ahol a DikiD és a Custom Colors zenekar megosztott első helyen végeztek.


Az idei ZARE (Zene A Rasszizmus Ellen) című rendezvény felvezető estjét falszínezéssel és a PASO zenekar koncertjével tartottuk a ZP-ben.


A Zöld Pardon a Magyar Dal Napja legnagyobb budapesti helyszíneként egész nap várta a magyar dal szerelmeseit több mint egy tucat magyar neves előadó kíséretében!


A legkisebbek sem maradtak programok nélkül!


Idén is volt Zöld Pardon Gyereknap, ráadásul Ifjúságvédelmi programunk idén több állomással is kibővült és nagyobb hangsúlyt kapott a 2009-es szezonban. Továbbra is regisztrálhattak szüleikkel 14 és 18 év közötti vendégeink a Zöldkártya sátorban.


Idén vendégül láthattuk a Kamaszfesztivál Szervezőirodát egy egész napos hobbibörze alkalmából, ahol a különféle civil szervezetek és egyesületek hasznos szabadidős elfoglaltságokat mutattak be az általános- és középiskolás fiatalok számára.



Természetesen idén sem hanyagoltuk környezetünket, sőt számos új intézkedést. A környékbeli zebrákat újrafestettük, parkolásgátló oszlopokat szereltünk fel, a kerékpárutak minőségét javítottuk, továbbá a környező járdákat és parkokat folyamatosan takarítottuk. A ZP saját járőreivel járta a környéket, hogy a rendbontók ne veszélyeztessék a járókelőket.



A Zöld Pardon, a leghosszabb nyári fesztivál 2010. április 15-tól ismét szeretettel vár mindenkit!



1 komment


süti beállítások módosítása