HTML

2009.12.28. 10:57 zpvideo

Szerinted ki 2009 legjobbja?

 
Szavazz a Zöld Pardonos bulikra! :)

 

Az ANTROPOS.hu szerkesztői már szórakoztak, kritizáltak és írtak eleget 2009-ben, eljött az idő, amikor a legfontosabb az olvasók véleménye, hogy a végén a legjobbakat díjjazzák. Kattints erre a linkre és válassz, szerinted ki volt a legjobb 2009-ben: http://antropos.hu/index.php?id=3987

 

Az Antropos.hu kulturális online magazin szerkesztői összeállították, hogy szerintük 2009-ben kik nyújtottak kimagasló teljesítményt, milyen esemény, alkotás, vagy helyszín volt igazán nagyszerű (persze a teljesség igénye nélkül). Ha szerinted más volt egy kategóriában a csúcs, akkor írd be saját tipped. 2010. januárban összesítenek, a szavazók között értékes nyereményeket sorsolnak ki (vásárlási utalvány, könyv, cd, minőségi bor, póló, parfüm...), és számos tiszteletjegyet is kiosztanak majd az "Antropos.hu - 2009. legjobbja" eredményhirdetésével egybekötött VIP partyra.

 

Mit kell csinálnod? Tegyél egy pettyet ahhoz a névhez, aki/ami szerinted 2009. legjobbja volt egy kategóriában, ha más tipped van, írd oda a kitöltendő mezőbe. Szavazatod rögzítik, ha megnyomod a "SZAVAZOK" gombot!

http://www.antropos.hu

 

 

komment


süti beállítások módosítása