HTML

2013.09.10. 22:06 zpvideo

Nyárbúcsúztató a Fish!-sel

Őszi országos lemezbemutató turnéja előtt a Zöld Pardonban búcsúztatja el a nyarat a hamarosan új albummal jelentkező Fish! A hard pop csapat ízelítőként már itt, szeptember 12-én is játszani fog pár új dalt a szeptember 22-én megjelenő Konzervzene című anyagáról.

fishcover.jpg

A fesztiválszezon után hosszabb ideig az utolsó nagyszabású koncertjére készül a fővárosban a Fish! A hónap végén új lemezzel jelentkező banda ősszel országos körútra indul, hogy népszerűsítse a Konzervzene címre keresztelt anyagot, de előtte még egy óriási bulival búcsúztatják el a nyarat a Zöld Pardonban szeptember 12-én, csütörtökön 20 órai kezdettel.

- A Konzervzene című, hamarosan megjelenő új anyagunkról három dalt már hallhatott, illetve videoklip formájában is ismerhet már a közönség. Az album 11 számot tartalmaz, és rendhagyó formában lát majd napvilágot, azonban az, hogy pontosan hogyan, az egyelőre maradjon meglepetés. Az új anyagról előzetesen kimásolt, eddig is játszott Gyere ki a rétre, a Minden jó lesz és a Ki van kivel? című dalokhoz a ZP-ben hozzácsapunk még egy új számot, így a lemez eddigi klipes nótái és a kötelező Fish! dalok mellett egy sosem hallott újdonság is felcsendül majd a csütörtöki koncerten. Igazi nyárzáró őrületre számítson az, aki aznap ellátogat a Rákóczi híd budai lábához, ráadásul jó ideig nem is játszunk ezután Budapesten, hiszen ősszel elindul a lemezbemutató turnénk, amivel bejárjuk majd az egész országot – mondta Kovács Krisztián, alias Senior Hal, a zenekar frontembere.

Esemény itt: https://www.facebook.com/events/530473443692302/

Címkék: zp zöld pardon fish! zépé kovács krisztián senior hal konzervzene országos turné