HTML

2012.05.24. 01:45 zpvideo

Kerékpáros biztonsági intézkedések, avagy Bringások és Gyalogosok a ZP környékén

kerp másolata_2.png

Nagyon sokan érdeklődtetek nálunk, hogy miként fogjuk tudni kezelni a megnövekedett gyalogos forgalmat a bicikli út mellett, illetve, hogy ez pontosan milyen fennakadásokat fog okozni kerékpáros szempontból. Bízunk benne, hogy semmilyet, mivel minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy továbbra is jól használható maradjon a kerékpárút.

Intézkedéseink a kerékpárút biztosítására:

Fontos megemlíteni, hogy az itthoni szórakozóhelyek, fesztiválok közül az egyik legnagyobb méretű beengedőkapu várja vendégeinket, mely az eddigieknél gyorsabb bejutást eredményez. Természetesen a beléptetést és kiléptetést nagy számú, képzett biztonsági szolgálat segíti. Az ő feladataik közé a kerékpár út felügyelete is!

korlat_molino másolata_2.jpg

Kordonnal választjuk el a kerékpár utat a gyalogosforgalomtól, valamint nagy méretű molinókon jelezzük a gyalogosoknak a közlekedési rendet: gyalogosok az út bal oldalán, kerékpárosok az út jobb oldalán.

Nagy méretű információs táblákkal hívjuk fel a gyalogosok figyelmét, hogy fokozott figyelemmel ügyeljenek a bringásokra.

5_iranyitos_molino_v2 másolata.jpg

  

gyalogos-kerekparos_A3 másolata_2.jpg

 

vigyazat_kerekpar_ut_A3_1.jpg

A szórakozó helyen belüli felületeinket is folyamatosan kommunikáljuk, hogy a gyalogosok körültekintően közlekedjenek.

bajarati_matrica_kerekparos_76x8 másolata_1.jpg

Ezenkívül a koncertek alatt és után folyamatosan led falon megjelenő figyelemfelkeltő képekkel tájékoztatjuk vendégeinket.

Kedves kerékpárosok: 

Megkérünk benneteket, hogy körültekintően bicajozzatok, vigyázzatok magatokra és egymásra!  Amennyiben javaslatotok lenne a fenti intézkedésekkel kapcsolatban, írjatok nekünk az info@zp.hu címre. 

Jó tekerést kívánunk nektek!  

komment

Címkék: kerékpár bringa lágymányosi híd rákóczi híd


süti beállítások módosítása