HTML

2012.08.01. 11:55 zpvideo

Anna százas szögekkel rendez vérfürdőt

Pásztor Anna.jpg

Könnyen lehet, hogy a sokat edződött Anna & the Barbies-rajongókat is sokkolja majd az együttes csütörtöki fellépése a Zöld Pardonban. A kétórás koncerten Pásztor Anna az eddigi látványos megjelenéseit is igyekszik überelni: annyi bizonyos, hogy a buliban előkerül majd két liter vér, többszáz darab százas szög és egy 2 méter átmérőjű szárny. Az óvatosság kedvéért nem árt játszós ruhában érkezni a ZP-be.

Részletek a tovább után...

A fesztiválos 40-60 perces fellépésekkel szemben a Zöld Pardonban közel 2 órás koncertet ad az Anna & the Barbies.

- Teljes műsorral készülünk, minden eddigi koncertnótánkat előadjuk, köztük a novemberben megjelenő új lemezünk egyharmadát. Egy éve nem játszottunk már a ZP-ben, ez lesz nekünk a nyár csúcspontja – fogalmazott Pásztor Anna énekesnő. – Orbitális bulit csapunk, és kihasználunk minden vizuális lehetőséget. Beszereztem 2 liter vért, többszáz darab százas szöget, egy gégecsőre hasonlító, fúvókával ellátott pikulát és egy 2 méter fesztávolságú, aranyszínű glam metal szárnyat. Hogy ezekkel mit művelek, az legyen titok. Sajnos a Volt Fesztiválos koncertünkön a basszusgitárosunk előtt is titok maradt, hogy az egyik dalban mire készülök. Amikor beslattyogtam a színpadra úgy, hogy a fülemből és az orromból bugyborékolt a vér, majdnem elájult. Nem tudtam, hogy nem tud a showelemről, meg azt sem sejtettem, hogy rosszul van a vértől. A csütörtöki fellépésig edződnie kell, mert ott aztán elszabadul a pokol.

A zenekar kéri, hogy aki teheti, olyan játszós ruhában jöjjön, amit nem sajnál, ha beszennyeződik. Esetleg javasolt a fürdőruhás megjelenés, ha leszakadna az ég. A koncertre a belépő 400 forint.

Facebook esemény: http://www.facebook.com/events/256534537790151/

komment

Címkék: programajánló program 2012 anna&thebarbies


süti beállítások módosítása