HTML

2012.08.02. 18:10 zpvideo

Energikus nagykoncertre készül a ColorStar

Ember legyen a talpán, aki a ColorStar stílusát behatárolja: zenéjükben egyaránt felfedezhető számos elektronikus irányzat, továbbá a világzene, a jazz és a rock is. Ezt a páratlan, egyben izgalmas stíluskavalkádot vezetik majd elő szombaton a Zöld Pardonban, ahol még az 1998-as lemezüket is megidézik.

A tovább után folytatódik a cikk...

 - Egy lendületes, sodró energiájú koncertre készülünk, ami nagyban épít a közelmúltban megjelent Flow című albumunk dalaira, de persze lehet számítani az ismert ColorStar klasszikusok közül is jónéhányra – fogalmazott Szalay Péter gitáros. - Önálló koncert lévén a műsoridő hosszabb lesz a fesztiválokon megszokottnál. Ez alkalmat ad arra, hogy eljátsszunk egy – két kedvelt, régi, instrumentális darabot is, mint amilyen az O-Zone még az első albumunkról.

A zenekar a közeljövőben szeretne még egy klipet készíteni az új album valamelyik dalához, és minél több koncerten megismertetni az idei számokat a közönséggel. A Zöld Pardonban szombaton máris egy remek alkalom nyílik erre. A belépő 400 forintba kerül.

komment

Címkék: programajánló koncert program 2012 colorstar


süti beállítások módosítása