HTML

2013.06.05. 10:00 zpvideo

Manoya & Marge

Két M betűs énekesnő egy este a Zöld Pardonban!
Nyugodtan hívhatjuk Érzékeny és Érdekes Lányok Csúcstalálkozójának a szerdai koncertet, mivel az elmúlt évek két legizgalmasabb hazai női produkciója lép színpadra egymás után!

485591_10152835433660006_2118094588_n.jpg

A Manoya név Hodosi Enikőt, a NEO frontleányát takarja, aki „anyazenekarának“ megszólalásánál jóval akusztikusabb és éteribb anyagot készített Hundred Arms címmel, (Lázár Tibor a.k.a OCCAM Zagar-dobos produceri parancsnoksága alatt) és néhány órája el is nyerte vele „Az év alternatív albuma“ díjat az idei Fonogram díjkiosztón! Az anyagot csupán néhány alkalommal hallhatta eddig élőben a közönség, tehát több szempontból is „ünnepi“ lesz a szerdai koncert.
Az énekesnő mindezek mellett a Zagar zenekar 'Wings of Love' című megaslágerében az Underground Divas egyikeként énekli a fülbemászó refrént.
https://www.facebook.com/manoyamusic 

A bemelegítés hálás feladatát végző Marge (Mészáros Zsuzsanna) még az „ifjú titán“ kategóriában fut, bár több mint két éve van jelen a hazai koncertéletben triphop-os, jazz-es, soulos izgalmas muzsikájával (arról nem beszélve hogy a legendás Realistic Crew utolsó felállásának is tagja volt.). And című lemeze ingyenesen letölthető.
https://www.facebook.com/margemusic 

A szervezők arról is gondoskodtak hogy ne csak a színpadon legyenek nagy mennyiségben M kezdőbetűs nevű hölgyek, hanem a Zöld Pardon teljes területén: a belépés diákigazolvánnyal ingyenes, az „M“ kezdőbetüs lányok ajándék Mojitot kapnak! – személyi ellenében. Vezetéknév is ér

Kezdés: 19 órakor

Belépő: 400 Ft

komment


süti beállítások módosítása