HTML

2013.07.19. 22:26 zpvideo

Négy hónap után újra Budapesten zúz a Nemjuci

Négy hónapos vidéki turné és fesztiválozás után július 20-án, szombaton újra Budapesten, a Zöld Pardonban ad koncertet a Nemjuci. A zenekar néhány dalt a megszokottnál táncosabb formában, néhányat pedig áthangszerelve ad elő, Németh Juci pedig nemcsak énekel, hanem több hangszeren is játszik. Az est vendége az Uzipov, a fellépések után pedig őrült habparty veszi kezdetét.

nemjuci.jpg

Ötödik születésnapját ünnepli idén a Nemjuci. A zenekar a közelmúltban országos turnéra indult, hogy kedvenc klubjai mellett új helyszíneken és fesztiválokon táncoltassa meg a közönséget, ugyanakkor a születésnapi koncert, vagyis március közepe óta nem lépett fel Budapesten. A rajongók most örülhetnek, ugyanis négy hónapos várakozás után a Nemjuci végre visszatér a fővárosba, és július 20-án, szombaton este koncertet ad a Zöld Pardonban.

- Újdonságokkal készülünk erre a bulira, például több meglévő dalt a megszokottnál táncosabbra vettünk, és kicsit más felfogásban adunk elő. Néhány szám esetében a hangszereléssel kísérleteztünk, így nem feltétlenül lesz mindig mindenki egyszerre a színpadon. Lesz például olyan szám, amit én énekelek, és magamat kísérem gitáron. Több hangszeren is fogok játszani, például kiegészítem a ritmusszekciót is – mondta Németh Juci, a Nemjuci zenekar énekesnője.

A Nemjuci rajongói jól tudják, hogy a banda zenei világához szervesen hozzátartozik a színpadi látvány is. A csinos énekesnő és a szemrevaló fiúk vizuális megjelenése sohasem esetleges, így a Zöld Pardonban szombaton este a stílusos viselet mellett fontos szerephez jut a fényekkel való játék is. Mivel a zenekar ideológiája a környezetvédelem, a tudatos vásárlás és az újrafelhasználás köré épül, a Zöld Pardonba is kitelepül a Nemjuci Turi. Az utazó butikban az elragadó énekesnő által turkált, apró Nemjuci logóval ellátott ruhák között válogathatnak a nem multitámogató, egyedi kinézetre vágyó lányok és fiúk. Ezen felül Juci fél évvel ezelőtt nyitott butikja, a Nemruci ruhái is kaphatóak lesznek a Zöld Pardonban. 

A szombat esti ZP-koncert vendége a „százasszög” stílusban zúzó és egyre népszerűbb Uzipov zenekar lesz. Kapunyitás 18 órakor, az Uzipov 19.20-kor, a Nemjuci pedig 20.20-kor lép a Zöld Pardon színpadára. A koncerteket habparty követi. A belépő 400 forint.

Nemjuci: Runaway: https://www.youtube.com/watch?v=JY3I_-ndETo

komment

Címkék: koncert zp zöld pardon nemjuci németh juci uzipov nemruci szabadtéri szórakozóhely


süti beállítások módosítása