HTML

2011.11.16. 09:05 zpvideo

Marge @ Szeparé Bisztró / 2011. november 25.

marge.jpg

Az igazán professzionális előadók koncertjeihez nehéz ajánlót írni... Hallgassátok meg Marge ingyenesen letölthető albumát (http://www.margemusic.com/) és döntsetek: Jöttök, vagy jöttök?!?! 

Gyere el és hívd meg barátaidat is: Facebook event

Marge tavaly decemberben debütált And című albumával, amely 12 angol és egy magyar nyelvű számot tartalmaz. A dalokat és a szövegeket egyaránt az énekes-előadó, Mészáros Zsuzsanna írta. A jazz, a trip-hop és a soul műfajába tartozó számokat még Monkeyneckkel közösen, az elektronika segítségével készítették, de már az albumon is közreműködik a zenekar több tagja. Az énekesnő köré kora tavasszal ala...kult állandó zenekar, amelynek első, nagy sikerű lemezbemutató koncertjére május végén került sor az Instantban. Csizmás András (nagybőgő), Komjáti Áron (gitár), Csízi László (dob), Farkas Áron (élő elektronika, vokál) és Premetz Mátyás (zongora) azon vannak, hogy minél színesebben és változatosabban adják elő az albumon található dalokat. A zenekar lázasan készíti második albumát, immár teljes mértékben a tagok részvételével, mesterséges effektek nélkül. A készülő kislemez címe – Silhouette – is erre utal. Az új albumról játszottak dalokat a Telep idei nyitó rendezvényén. A My Way című számból videoklip is készült.

Mészáros Zsuzsanna óvodás kora óta énekel, 12 évesen került bele a magyarországi underground elektronikus zenei körforgásba. Fellépett az A38-on a Fresh ER rendezvényein, valamint énekelt a Live Act beatbox formációval. Jelenleg DJ Negro és Infragandhi gyakori vendégfellépője, valamint kislemezt készít elő az Uptown Felazzal, akikkel az Utolér című film főcímdalát is készítette.

JÁTÉK: Nyerj páros belépőt Marge Szeparé Bisztrós koncertjére! Nincs más feladatod, mint megosztani és jelentkezni a koncert Facebook eseményére (link: http://www.facebook.com/event.php?eid=284946421525445)

Sorsolás a koncert előtt pár nappal! 

 

Koncertkezdés: 20:30

Szeparé Bisztró
Budapest, 1062 Teréz krt. 55

Jegy & koncert információk:
A Szeparé Bisztró koncertek látogatása Szeparé klubkártya tulajdonosoknak ingyenes. Kártyával nem rendelkező vendégeink a Szeparé Bisztró Open napok keretén belül (K-Sz-Cs) belépő vásárlása ellenében látogathatják programjainkat!

Jegyár (helyszínen): 800HUF

komment


süti beállítások módosítása