HTML

2012.09.17. 18:59 zpvideo

Junkies - Nincs pardon: dalpremier a ZP blogon

junk_dalp.jpg

Új dallal tér vissza a Zöld Pardon színpadára a Junkies. Az együttes hosszabb koncertszünet után, szeptember 20-án zenél a budapesti szórakozóhelyen, és először játsszák majd élőben Nincs Pardon című szerzeményüket. Ahogy a címből sejteni lehet, a ZP körüli tavalyi hercehurcáról szól a dal, amihez éppen ezért a koncerten forgatják hozzá a videóklipet.

A dal nálunk hallgatható meg először a tovább után...

Nemcsak az új szerzemény lesz a különlegessége az épp lemezt készítő Junkies estéjének: a fiúk újragondolták a repertoárjukat is.

– Kicsit ellentmondásos lesz a koncert, mert előveszünk olyan dalokat is, melyek valamiért a háttérbe szorultak eddig. Másrészt a kihagyhatatlan nóták is el fognak hangozni, a Facebook oldalunkon végzünk közvélemény-kutatást, hogy mit szeretnének a legtöbben hallani. Azt is figyelembe vesszük természetesen, hogy ott melyik dalokat említik – árulta el Szekeres András énekes.

-  Kevesebbet lehet majd minket látni élőben, de cserébe nagyszabású bulikat tervezünk, ebből lesz az első a nagy visszatérő koncert 20-án. Idén lett a csapat 18 éves, eddig sose tartottunk igazán nagy szünetet. Most minden a hallgatás felé terelt minket, többek közt fontosnak éreztük, hogy új dalokkal folytassuk a koncertezést – tette hozzá a Junkies frontembere.

A koncert Facebook eseménye: http://www.facebook.com/events/305430839553022/

komment

Címkék: programajánló junkies pardon dalpremier


süti beállítások módosítása