HTML

2013.07.29. 22:27 zpvideo

Zenekaros koncerttel veszi be a Zöld Pardont a Hősök

Igazi hip hop kavalkáddal készül a ZP-be a magyar underground rapszcéna egyik legnépszerűbb formációja, a Hősök. Ehhez segítségül hívják barátaikat, Tkyd-et és a Jambalaya-t, akikkel közösen is színpadra állnak majd július 30-án, kedden este, egy teljes élő zenekar kíséretében.

hosok.jpg

A fiatalok körében napról napra népszerűbb underground hip hop csapat, a Hősök nem először lép fel a Rákóczi híd budai lábánál, ám most jó barátaikkal karöltve készülnek bevenni a Zöld Pardon színpadát július 30-án. Az élő zenekar segítségével színpadra álló banda izgatottan készül a kedd esti ZP-s show-ra.

- Nagyon várjuk már ezt a bulit, mert a tavalyi is hihetetlenül jól sikerült. Ezúttal is olyan előadókat kértünk fel, hogy melegítsék be a közönséget a mi koncertünk előtt, akiket nagyon szeretünk és tisztelünk. Így esett a választásunk Tykd-re, aki egy lírikus próféta, egy underground költő rapper, illetve a Jambalaya duóra, akik az igazi nyers, utcai hip hop műfaj nagymesterei. Természetesen közösen is előadunk majd velük dalokat, azaz featuringelünk majd oda-vissza, tehát óriási hip hop kavalkád, 110%-os Hősök buli várható. A hétköznapra eső dátum pedig reméljük senkinek nem lesz akadály, bízunk benne, hogy a jókedv és nyár összehoz majd mindenkit július 30-án, kedden a Zöld Pardonban – mondta Eckü, a csapat egyik MC-je.

Event:

https://www.facebook.com/events/1393367664211941/

komment

Címkék: underground hősök zp zöld pardon hip hop zépé eckü szabadtéri szórakozóhely


süti beállítások módosítása