HTML

2013.08.14. 22:26 zpvideo

Jön az Awolnation a Zöld Pardonba

Budapestre érkezik az utóbbi évek legígéretesebb fiatal elektro rock zenekara, az amerikai Awolnation. Az 2009-ben alakult csapat „Sail” című dala az elmúlt évek egyik legnagyobb slágere lett, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy több, mint 75 millióan kattintottak rá a legnagyobb videó megosztó portálon. A világsikerű dalt élőben is bárki meghallgathatja augusztus 15-én, csütörtökön este a Zöld Pardonban.

awolnation.jpg
Ebben az évben különösen sok nagy külföldi névvel találkozhatunk a Zöld Pardon programjában, ám az olyan legendás bandák után, mint a Testament, a Suicidal Tendencies, vagy a Front Line Assembly, ezúttal egy abszolút mai, fiatal és aktuális banda, az Awolnation érkezik a Rákóczi híd budai lábához. Az amerikai csapat, akinek olyan slágereket köszönhetünk, mint a „Sail” vagy a „Not Your Fault”, augusztus 15-én lép fel a Zöld Pardonban.

A zenekar 2011-ben jelentette meg „Megalithic Symphony” című lemezét, amelyről az első kimásolt kislemez, a „Sail” azonnal óriási sikert aratott és valódi világslágerré vált. Feltűnt számos TV sorozatban, de szerepelt reklámspotokban és filmzeneként is funkcionált már. Azonban a valódi érdekesség az, hogy a legnagyobb videó megosztó portálra a dal hivatalos videója mellett felkerült egy rajongó által készített kisfilm is, ami az eredeti klip 14 milliós számára jócskán köröket verve, hihetetlen nézettségre tett szert, és túllépte a 60 milliós határt is, így a két forrást összevetve közel 75 millió kattintást tudhat magáénak a csapat „Sail” c. dala. Természetesen a szóban forgó sláger mellett a banda többi dala is felcsendül majd augusztus 15-én, csütörtökön este a Zöld Pardonban, ahová az Awolnationt a salzburgi székhelyű Olympique zenekar is elkíséri majd, hogy előzenekarként gondoskodjon a hangulat felforrósításáról.

A koncertekre a belépő elővételben 800 Ft-ba, a helyszínen 1000 Ft-ba kerül.

Az esemény meghívója:

https://www.facebook.com/events/134726280055754/

komment

Címkék: indie pop rock zp zöld pardon zépé sail awolnation szabadtéri koncert olqmpique


süti beállítások módosítása