HTML

2013.09.03. 22:16 zpvideo

Minifesztivállal mond köszönetet a ZP-nek a Fix TV

Színes programokkal és igazi stíluskavalkáddal várja látogatóit a Fix TV csapata szeptember 4-én, szerdán este 20 órától a Zöld Pardonba, ahol a Rock You Minifest keretében köszönik meg a helyszínnek az egész nyáron át tartó együttműködést. Az este során fellép a Foo Light, a RedHeart, valamint DopeMan, Kicsi Dope és Lory B is.

rockyou.jpg

A Fix TV csütörtökön esténként látható rockmagazinja, a Rock You idén nyáron minden alkalommal a Zöld Pardonból jelentkezve adott hírt a legnépszerűbb zenekarokkal kapcsolatos újdonságokról és látta vendégül az ország legnépszerűbb zenészeit. Megköszönve, hogy a ZP otthont adott a műsornak az egész nyári idény során, a Rock You legénysége egy minifesztivállal és óriási bulival várja a zene szerelmeseit, stílustól és műfajtól függetlenül. Az este során ugyanis a fellépők között ugyanúgy megtalálhatják a kedvükre valót a klasszikus és a modern rock, valamint a rap és a hip hop kedvelői is.

Az estét a Black-Out-ból ismert Csányi Szabi Foo Fighters tribute bandája, a Foo Light nyitja, akik ezúttal duó formában, Szabi és Csordás Robi kettőseként, akusztikus hangvételben adják majd elő Dave Grohl-ék legsikeresebb dalait. Őket követi a Rock You műsorvezetőjeként is ismert Peru csapata, a RedHeart, akik az idén 40 éves AC/DC munkássága előtt tisztelegnek majd, az ausztrál rockerek legnagyobb slágereivel. Végül, a két rockzenekar után érkezik a hazai rap legismertebb fenegyereke, Pityinger László alias DopeMan, aki természetesen most is öccsével, Kicsi Dope-pal együtt lép majd színpadra, és hozza el ma már klasszikusnak számító himnuszait. Külön érdekesség, hogy a Pityinger fiúk egy speciális vendéggel is kiegészülnek majd a koncert során, ő pedig nem más, mint az a Lory B., aki megalakulásától 1997-ig volt a Ganxsta Zolee és a Kartel tagja. Szeptember 4-én a Rock You Minifesten végre visszatér, hogy 17 év után először a Zöld Pardonban nyomja együtt újra a szöveget Magyarország Rémálmával.

Őrületes buli várható tehát szerda este a ZP-ben, ahol a színes zenei kínálatban - akárcsak egy fesztiválon - mindenki megtalálhatja majd az igazán hozzá illó stílust. 

A minifesztiválra a belépő 600 Ft-ba kerül. 

Az esemény meghívója:

https://www.facebook.com/events/193297430844689/

komment

Címkék: peru dopeman zp zöld pardon minifesztivál zépé voice kicsi dope fix tv rock you szabadtéri koncert lory b foo lighters redheart


süti beállítások módosítása