HTML

2013.09.26. 14:37 zpvideo

A ZP-ben búcsúzik Budapesttől a Junkies

Őszi, országos turnéjuk előtt még egy utolsó nagy bulira készül Budapesten a hazai punk ’n’ roll koronázatlan királya, a Junkies. Az idén Fonogram díjjal is jutalmazott banda szeptember 27-én, pénteken, a Zöld Pardon szezonzáró hétvégéjén csap majd a húrok közé, ráadásul karácsonyig a fővárosban egészen biztos, hogy utoljára

junkies1.jpg
Októberben a Depresszió zenekar társaságában indul két hónapos országos turnéra az ország legnépszerűbb punk ’n’ roll bandája, a Junkies, aminek keretében a legnagyobb vidéki városokat is célba veszik a srácok. Azonban mielőtt a fiúk útra kelnek, még utoljára egy hatalmas önálló koncertet adnak a Zöld Pardonban, szeptember 27-én, pénteken este 20 órától.
- Óriási sikerrel és remek élményekkel gazdagodva zártuk a fesztiválszezont, hihetetlenül jól sikerült az idei nyár. Éppen ezért szeretnénk méltóképpen elbúcsúztatni egy igazi nyárzáró koncerttel, amihez tökéletes helyszínül szolgál régi kedvenc helyünk, a Zöld Pardon. Azért is érdemes lesz eljönni a Rákóczi híd budai lábához, mert egészen karácsonyig biztosan nem láthat minket a Budapesten a nagyérdemű, ugyanis októberben indul az országos turnénk, amivel két hónapon át járjuk majd az országot. A „Mi van veled? Semmi?” című lemezünk korszakát is lezárjuk lassan, hogy aztán jövőre egy új albummal ünnepeljük meg, hogy a zenekar 2014-ben betölti a 20. születésnapját. Úgyhogy ez a mostani egy remek alkalom lesz arra, hogy egy utolsó, nagyszabású, önálló, szabadtéri bulin tomboljon velünk mindenki a fővárosban, szeptember 27-én, pénteken, 20 órától a Zöld Pardonban. – mondta el Szekeres Andris, a zenekar énekese.
A Junkies előtt a The (hated) Tomorrow melegíti be a közönséget, 19 órai kezdettel.

Az esemény linkje:
https://www.facebook.com/events/541759245892123/

komment

Címkék: punk rock koncert zöld pardon junkies szezonzáró the hated tomorrow szabadtéri szórakozóhely szekeres andris


süti beállítások módosítása