HTML

2012.08.14. 14:27 zpvideo

Időutazásra invitál Nagy Feró és Deák Bill Gyula

Feró_Bil.JPG

Időutazásra hívja a közönséget a hazai könnyűzenei élet két legendás művésze a Zöld Pardonba. A blueskirály, Deák Bill Gyula augusztus 15-én, míg Nagy Feró és a Beatrice augusztus 16-án idézi fel az egykori Ifipark hangulatát a Rákóczi-híd budai hídfőjénél. A csápolás már nem tiltott, de a twistelő vendégek simán lapátra kerülhetnek.

Nyolc óra munka után a Hosszúlábú asszony és a Pancsoló kislány együtt dudorássza a Kőbánya Bluest, mert végre visszatérnek Azok a boldog szép napok… A budapesti Zöld Pardonban két egymást követő napon, augusztus 15-én és 16-án valódi élő legendák adnak koncertet. Deák Bill Gyula, a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett blues-rockénekes szerdán este 8-tól, míg az MTV Icon-díjas Nagy Feró és a Beatrice csütörtökön ugyanebben az időpontban veszi birtokba a színpadot a Rákóczi-híd budai hídfőjénél. Bill kapitány és Feró jó barátságot ápol, és a pályafutásuk is számos ponton összefonódott. A két művészben az is közös, hogy mindkettejüket az egykori Budai Ifjúsági Parkra emlékezteti a Zöld Pardon hangulata, ezért nagyon szeretnek itt fellépni. Deák Bill Gyula a családi nyaralásáról tér vissza, hogy az időutazás első napján, szerdán este a tőle megszokott energiával adja elő legnépszerűbb dalait a Hobo Blues Band-től napjainkig. Nagy Feró és a Beatrice is válogatott műsorral készül a csütörtöki fellépésre, hiszen előkerülnek ritkábban játszott, harminc éves nótáik is. Nagy Feró arra számít, hogy a mostani, fiatal rajongók mellett eljönnek a ZP-be azok is, akik még voltak Ricse-bulin a hetvenes években, és több generáció együtt élheti át újra azt a korszakot, amikor még ő volt „A nemzet csótánya”.

Hogy a legendás Ifipark hangulatát még inkább sikerüljön felidézni, a Zöld Pardon a két napon alkalmazza az akkori házirend néhány szabályzatát. Eszerint kitiltást eredményeznek a következő kihágások: nem twist számra történő twistelés, egy lánnyal több fiú twistelése, fiúk egymás közti twistelése. A Zöld Pardonban 2012-ben szabad, sőt kötelező a fesztelen csápolás, de aki twistelni kezd Deák Bill Gyula szerdai vagy Nagy Feró és a Beatrice csütörtöki koncertje alatt, az ne lepődjön meg, ha a körülötte álló időutazók lapátra teszik. A belépő mindkét estére 400 forintba kerül.

Deák Bill Gyula koncert facebook esemény: http://www.facebook.com/events/352924614783689/

Nagy Feró és a Beatrice koncert facebook esemény: http://www.facebook.com/events/208659332594743/

Részletek:
http://zp.hu/
http://www.facebook.com/zoldpardon
http://www.deakbill.hu/
http://www.beatrice.hu/

komment


süti beállítások módosítása