HTML

2013.07.18. 22:26 zpvideo

Odett és bandája előtt A kutya vacsorája

odett.jpg

A kortárs magyar könnyűzene egyik legüdébb jelensége Odett, aki édesapja, Polgár Péter (ex-Sziámi) gitáros-zeneszerző révén elég hamar bekerült a popzenei vérkeringésbe. 2008-ban megjelent első lemezén Müller Péter Sziámi írta a szövegeket, és közreműködött rajta Takáts Eszter és Varga Zsuzsa is. Odett ekkor még tulajdonképpen a Go Girlz! nevű együttes énekes-frontleánya volt, de 2010-től már szólókarrierbe kezdett – immár saját nevén.

Odett 2011-ben megjelent Hanyatt, homlok, egyenes lemezéről a Hanyatt című szám már közel jár az egymilliós letöltéshez. Odett közben egy évig a Realistic Crew énekesnője is volt.

Szólólemezének producere, Takács Zoltán Jappán és Kovács Geri, vagyis a Soerii & Poolek duó írta meg Odettnek a Ne engedj el című számot, ami bekerült a magyar Eurovíziós válogató, A dal döntősei közé. Lemezek: Pontos; 2008, Pötty a kockán EP; 2010, Hanyatt, homlok, egyenes; 2011.

Előtte A Kutya Vacsorája. A zenekar lelke, Varga Livius nagymamája szerint a zenélés az "a kutya vacsorája". A nagymamának - főként ismerve a hazai zenei viszonyokat - minden bizonnyal igaza van...

A belépő a szokásos 400 Ft, a koncert után 22h-tól pedig a belépés ingyenes!

Az eseményhez itt tudtok csatlakozni:
https://www.facebook.com/events/626389254059256/

komment

Címkék: koncert quimby zp zöld pardon zépé könnyűzene varga livius a kutya vacsorája odett polgár odett szabadtéri szórakozóhely odett and the go girlz polgár péter


süti beállítások módosítása