HTML

2009.04.23. 16:13 zpvideo

Elindult a Zöld Pardon legújabb kezdeményezése: a Civil Pont

 

Elindította a Zöld Pardon a Civil Pont rendezvénysorozatot, mely keretén belül minden szombaton este 19 órától más és más civil szervezet várja az érdeklődőket a leghosszabb nyári fesztivál területén. Április 25-én, szombaton a Noé Állatotthon Alapítvány munkatársaival találkozhatnak a fesztiválra látogatók.

Április 16-án ismét megnyitotta kapuit a Zöld Pardon. A kulturális fesztivál új kezdeményezése, a Civil Pont első vendége múlt hét szombaton a Critical Mass biciklis szervezet volt, április 25-én pedig a Noé Állatotthon Alapítvány kap helyet a Civil Pont sátorban. A fesztivál szervezői és az Állatotthon munkatársai minden állatbarátot és leendő gazdit szeretettel várnak.

A fesztiválszervezők folyamatosan keresik azokat a jó ügyeket, melyeken erőforrásaikkal segíteni tudnak. Ilyen kezdeményezések voltak korábban az SOS Gyermekfaluval, a Félúton Drogprevenciós Alapítvánnyal és a Magyar Védőnők Egyesületével létrehozott közös programok. A Zöld Pardon most különféle civil szervezeteket lát vendégül az otthonában, hogy minél többen bemutatkozhassanak, és minél több fiatal megismerhesse munkájukat, eredményeiket. A különféle non profit vendégekkel a nyár folyamán mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb álló témát, akár maga szeretne segíteni a szervezeteken, akár ő vár segítséget a civilektől.

Az elkövetkező szombatokon az alábbi civil szervezetek várhatók a Civil Pont sátorban: Noé Állatotthon alapítvány, UNESCO, SOS – Gyermekfalu, Egyesek ifjúsági egyesület
 

komment


süti beállítások módosítása