HTML

2011.09.22. 19:13 zpvideo

A Zöld Pardon hivatalos közleménye

Az önkormányzat jelenlegi döntését értékelve azt kell mondanunk, most vitathatatlanul egy kisebbség erőltette rá akaratát a többségre, amelyhez Újbuda képviselőtestületének jelentős része – inkompetenciából vagy egyéb okokból – lelkesen asszisztált.

Biztosak vagyunk benne, hogy az a 110.000 aláírás - ebből a 9.377 XI. kerületi – és a 40.000-es tüntetés nem volt hiába. Bebizonyítottuk, hogy igenis szükség van a Zöld Pardonhoz hasonló profilú, biztonságos szórakozóhelyekre, és az is biztos, a Zöld Pardon tovább fog működni. Köszönjük mindenkinek, hogy eljött, kiállt értünk, aláírt, szavazott ránk, ugyanis ez nagyon nagy erőt ad a folytatáshoz. És biztosak vagyunk abban is, hogy 300 000-es rajongótáborunk 3 év múlva is emlékezni fog erre a határozatra, és levonja a konzekvenciákat.

A Zöld Pardon természetesen tudomásul veszi a képviselőtestület döntését és új helyszín után néz. Mivel a XI. kerületi önkormányzat részéről eddig csak informális sugalmazások történtek, várjuk a hivatalos helyszínjavaslatot. Nem félünk tőle, hogy nem lesz hová mennünk, mert vannak megkereséseink más kerületekből is. 13-ik évadunkat és a Zöld Pardon jelenlegi helyszínét 2011. szeptember 30-án  Tankcsapda koncerttel búcsúztatjuk.

 

Gyertek el! Szeretettel várunk mindenkit!

 

A Zöld Pardon munkatársai nevében

Kővári Zsuzsa ügyvezető

14 komment · 1 trackback


süti beállítások módosítása