HTML

2012.10.03. 15:21 zpvideo

Ganxsta Zolee hatalmat kér a népnek

Mindent belead utolsó nagy szabadtéri bulijába a Ganxsta Zolee és a Kartel október 6-án a Zöld Pardonban – ígéri Magyarország elsőszámú gengszter rappere. A fiúk egy fantasztikus fesztiválszezon után most fejezték be a munkát a stúdióban, így felszabadultan szövegelhetnek az élet nagy dolgairól.

Facebook esemény ITT!

Részletek a Tovább után...

Akad néhány jó dolog mostanában a Ganxsta Zolee és a Kartel háza táján. 3 év szünet után új albumot vettek fel, és állításuk szerint most zárták egyik legsikeresebb nyarukat. A csapat átalakult, a tagcserék után mostanra teljesen összeforrt az új felállás. Október 6-án, szombaton ennek a közönség is szem- és fültanúja lehet a Zöld Pardonban.

- Nagy jó passzban vagyunk, ráadásul a Zöld Pardonos koncertek számunkra mindig is különlegesek voltak. Már elkezdődött a klubszezon, így külön élmény lesz még egy utolsó szabadtéri bulit csapni – mondta Ganxsta Zolee, a zenekar frontembere

A fiúk most már teljes erővel élő fellépéseikre tudnak koncentrálni, hiszen a héten fejezték be legújabb, várhatóan december 1-én megjelenő, Hatalmat a népnek című albumuk felvételeit.

- 17 új dal lesz a lemezen, ebből a MiTiSzó?-t már ismeri a közönség. Összesen 21 számmal készültünk, nem marad el ugyanis a tőlünk megszokott intro és outro, valamit az interlude-ok sem. A dalszerzésből egyébként a gitárosunk, Gajdacsi Gábor is kivette a részét. A szövegírásba pedig Big Daddy Laca is beszállt, aki a koncerteken már basszusgitárral, illetve gitárral is feltűnik, mint egy igazi zenebohóc. Vendégeket is hívtunk, így többek közt Majka, Curtis és Plazma rappel velünk. Úgy gondoltuk, hogy az éneklést jobb, ha másra bízzuk, így Dér Heni hangja is hallható lesz majd két számban – árulta el a rapper.

A Zöld Pardonba felcsendülnek majd az együttes legnagyobb slágerei, mint például a Való Világ, A Jó, a Rossz és a Kartel vagy éppen a Vato Loco, és ezen az estén nemcsak a pultnál, hanem a színpadról is kérdezik majd, hogy „MiTiSzó?”.

FB_01006zoleeeeeee.jpg

komment

Címkék: programajánló koncert program ganxsta


süti beállítások módosítása