HTML

2012.09.10. 13:00 zpvideo

A nagy sikerre való tekintettel folytatódik a TUS! /// 2012. 09. 13.

UM008408 copy.jpg

Immár második alkalommal választhatjuk könnyed, késő nyári esti kulturprogramként a kortárs magyar festőket, grafikusokat versenyeztető TUS! Ecset, ecset ellen-t, ugyanis a Zöld Pardon Szeparé újabb 4 művész párbajának folytatását tűzte ki szeptember 13-ra.

Gyere el és hívd meg barátaidat: TUS! Facebook esemény

Nincs más szabály, csak annyi, maximum 2 óra alatt el kell készülnie a műalkotásnak: a TUS 2.0 – hasonlóan a premierhez – sem a tartalmat, sem a stílust illetően nem köti meg a művészek kezét. Hogy mivel töltik meg az üres vásznakat, a fantáziájukra van bízva, lényeg, hogy az alkotás folyamata és a végeredmény annyira impresszív legyen, hogy a legtöbb „ecsetet", azaz a legtöbb szavazatot érdemelje ki a közönségtől.
A TUS 2.0 – ha lehet – még az első felvonásnál is izgalmasabb neveket vonultat fel. Láthatjuk például alkotás közben az elmúlt évek hazai képregény-kultúrájának aktív formálóját, számos, máris kultikussá vált figura megteremtőjét, Fehér Zoltánt (zorro de bianco), és a hazai streetart egyik legtehetségesebb képviselőjét, Gabay Gergőt is. De nem kisebb érdeklődésre tart majd számot valószínűleg az underground grafika magas szintű művelője, Stark Attila, akit a közönség Török Ferenc Apacsok c. filmdrámájának látványtervezőjeként is ismerhet, és Bezsoczki Anikó sem, aki egyedüli hölgyként „küzd" majd a közönség elismeréséért.
A különleges összecsapásnak ezúttal is a Zöld Pardon Szeparé ad otthont, amely az első alkalommal is zsúfolásig megtelt kíváncsi nézőkkel.

Az esemény időpontja: 2012. augusztus 13. (csütörtök), 19:30 óra
Az esemény helyszíne: Zöld Pardon Szeparé (1117 Budapest, Neumann János utca – Rákóczi híd, budai hídfő)

Beszámoló az előző eseményről: ITT!

A versengő festőművészek:

komment

Címkék: festés TUS!


süti beállítások módosítása